Hvem er jeg?

Jeg har lyst til at nedfælle mine minder lidt efter lidt i små afdelinger om forskelligt fra mit liv. Barndomsminder, slægtshistorie og oplevelser fra mit ungdoms- og voksenliv.

Hvis ikke jeg skriver vil det gå tabt for eftertiden. Meget er aldrig blevet fortalt, da jeg havde vanskeligheder ved at fortælle. Jeg er stadig meget afhængig af, om nogen vil høre og finder det lettere at skrive, hvor jeg forestiller mig at have tilhørere eller læsere.

For børn, børnebørn og andre interessede.

 

Maria

3 thoughts on “Hvem er jeg?

  1. Hej Maria. Hyggeligt at finde dig her. jeg husker dig så tydeligt fra min egen barndom i Herlev. Jeg boede på Borgerdiget, og din bror var venner med Casten Nielsen. Den gangblev du kaldt Inge. Siden har jeg mødt dig en enkelt gang hvor du havde taget dit navn Maria. Selv var jeg ofte sammen med Margot, som var storsøster til Carsten. Jeg husker ikke hvilken skole du gik på. Men fordi du boede på Pitznervej har jeg nok ofte mødt dig, når jeg gik hjem fra herlev Skolen og sidenhen har jeg gået il spil hos fru Eilskov Hansen, der boede i det gule hus på Pitznersvej. Jeg hedder Mariann, den gang var mit efternavn Schmidt

    Like

    1. Tænk hvor sjovt at du skriver. Jeg gik sandelig også til klaverspil hos fru Eilskov. Ja mit navn var Inge, men fra 15 års alderen Maria. Hvis jeg så et billede af dig kunne jeg sikkert kende dig. Jeg gik på Borgerdigeskolen hele tiden til 2.real. Jeg husker Carsten, men de flyttede vist væk igen ?

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s